MÁV és fakultatív és sportprogram regisztráció

MÁV térítésmentes utazás regisztráció

 

A 36. OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciójának ügyvezetése szeretné tájékoztatni Önöket, hogy az Építési és Közlekedési Minisztérium térítésmentes vasúti utazást biztosít a konferencia valamennyi résztvevője számára. A szolgáltatás részleteit és igénybevételének módját az alábbiakban ismertetjük.

A térítésmentes utazás csak belföldön és csak vasúti közlekedési szolgáltatásra vehető igénybe. Az odaút célállomásának, valamint a visszaút induló állomásának a Szekció helyszínének kell lennie, amely várost a későbbiekben részletezett, az ingyenes utazásra feljogosító igazolvány is tartalmazza. Az induló állomás bárhol lehet Magyarország területén belül.

Az utazásra jogosultak a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi, közszolgáltatásban közlekedő, menetrend szerinti járatain, 2. kocsiosztályon menetdíj megfizetése nélkül utazhatnak a 36. OTDK helyszíneire/helyszíneirőlAz odautazást legkorábban a rendezvény kezdetét megelőző nap 0:00-kor lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő nap 24:00-ig be kell fejezni. A feláras vonatokra az InterCity pót- és helyjegyet, a helyjegyet, vagy az InterCity pótjegyet meg kell vásárolni, valamint ha valaki 1. kocsiosztályon kíván utazni, a kocsiosztály-különbözet díját ki kell fizetni.

 

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, legyen szíves kitölteni az alábbi űrlapot 2023. március 22-ig:

 

https://otdk2023.dfk.sze.hu/teritesmentes-vasuti-utazas-igenybevetele

  Az űrlapot kitöltő személyek számára az OTDT Titkársága egyedi azonosító sorszámmal ellátott igazolást állít ki, melyet a Szekció szervezői valamennyi érintett számára továbbítanak a konferencia időpontját megelőzően.

 

A konferenciára történő utazás során a jogosult személy a számára kiállított igazolást köteles magánál tartani, és azt az igazolásban feltüntetett,  hatóság vagy közintézmény által kiadott, az utas személyazonosítására alkalmas arcképes, sorszámozott igazolvánnyal (azaz Személyi igazolvány, Útlevél, Diákigazolvány, Jogosítvány) egyidejűleg a közlekedési szolgáltatók munkatársainak kérésére papíralapon vagy telefon képernyőjén megnyitva felmutatni.

 


Fakultatív programok regisztráció

A 36. OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciójának ügyvezetése szeretné tájékoztatni Önöket, hogy a hagyományoknak megfelelően a győri állam- és jogtudományi OTDK programjának keretében is lehetősége lesz a résztvevőknek fakultatív programokon részt venni.

A fakultatív programokon való résztvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációra 2023. március 16. és március 26. között van lehetőség.

A fakultatív programok és a regisztráció itt érhető el.


Sportprogramok regisztráció

A 36. OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciójának ügyvezetése szeretné tájékoztatni Önöket, hogy a hagyományoknak megfelelően a győri állam- és jogtudományi OTDK programjának keretében is lehetősége lesz a résztvevőknek sportprogramokon részt venni.

A sportprogramokon való résztvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációra 2023. március 16. és március 26. között van lehetőség.

A sportprogramok és a regisztráció itt érhető el.