Regisztrációval kapcsolatos információk

A regisztráció a 2023. április 3. és 5. közötti, XXXVI. OTDK Állam- és Jogtudományi Szekcióján való részvétel elengedhetetlen feltétele, mivel a szervezők csak így tudják felmérni a szükséges szállás és étkezési igényeket. A regisztrációra 2023. február 6.-tól 2023. február 20. éjfélig van lehetőség.

A regisztráció különböző személyi kör tekintetében külön űrlapokon történik, így legyen kedves csak az Önhöz tartozó űrlapot kitölteni!

Az alábbi személyi köröket különítettük el:

  • VIP – meghívott vendégek, OTDT vezetői, szakmai bizottsági tagok, társkarok vezetői, kari TDT elnökei és titkárai (részvétel ingyenes)
  • Zsűri (részvétel ingyenes)
  • Versenyzők és opponensek (részvétel ingyenes)
  • Kísérő/érdeklődőA részvétel a regisztrációs díj megfizetése mellett lehetséges.

Kísérő/érdeklődő részvételi díj csomagok

  • teljes csomag1: 3 napi program + 2 éjszaka szállás kollégiumban (1fő/szoba) és étkezés: 66.000 Ft
  • teljes csomag2: 3 napi program + 2 éjszaka szállás kollégiumban (2 fő/szoba) és étkezés: 51.000 Ft
  • versenynapi és eredményhirdetési csomag1: 1 éjszaka szállás kollégiumban (1fő/szoba) és étkezés: 36.500 Ft
  • versenynapi és eredményhirdetési csomag2: 1 éjszaka szállás kollégiumban (2 fő/szoba) és étkezés: 29.000 Ft
  • 3 napi csomag szállás és reggeli nélkül: 30.000 Ft.
  • versenynapi és eredményhirdetési csomag szállás és reggeli nélkül: 20.000 Ft

Az étkezésbe beletartozik a megnyitó ünnepség és a versenynapi gálavacsora étel- és italfogyasztással, valamint a versenynapi ebéd, illetve szállás igénylése esetén a reggeli. A szállás a Széchenyi István Egyetem Hegedűs Gyula Kollégiumában (egy perc sétára található a verseny helyszínétől) igényelhető. Amennyiben szobát más kísérővel/érdeklődővel közösen igényelnek (teljes csomag 2. és versenynapi és eredményhirdetés csomag 2.), kérjük, hogy a regisztrációs űrlapon jelöljék meg annak a személyét, ellenkező esetben a szervezők fogják a szobatársat megjelölni. A csomag része a versenynapot követő koncertre történő belépő, illetve ajándékcsomag, valamint igény szerint, előre jelezve a kampusz területén történő ingyenes parkolás.

A programterv itt tekinthető meg.

A regisztrációs időszakot követően az érintettek a regisztrációs díj teljesítésére vonatkozó adatokat emailben fogják megkapni.

Azon kísérő, aki sem szállást, sem étkezést nem kér, az regisztráció és térítés mentesen vehet részt az eseményen, a teremkapacitás erejéig.


Gépjárművel érkezők esetében, az egyetem területén történő ingyenes parkoláshoz a jármű rendszámának előzetes regisztrációja szükséges, amely a regisztrációs űrlapokon történik!

A regisztráció során egy email címmel csak egy regisztráció hajható végre. A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikus e-mail értesítést küld. Ezen értesítő részét képezi a kitöltött regisztrációs űrlap, amelyet kérjük alapossan olvassanak át, és hiba esetén e-mailben (kelemen.roland@ga.sze.hu) jelezzék, amit a szervezők javítanak.


Regisztrációs űrlapok

A regisztráció előtt ismerje meg az adatkezelési tájékoztatót!

 

VIP regisztráció

Zsűri regisztráció

Versenyző és opponens regisztráció

Kísérő/érdeklődő regisztráció