Térítésmentes vasúti utazás igénybevétele

Az Építési és Közlekedési Minisztérium térítésmentes vasúti utazást biztosít a konferencia valamennyi résztvevője számára. A térítésmentes utazás csak belföldön és csak vasúti közlekedési szolgáltatásra vehető igénybe. Az odaút célállomásának, valamint a visszaút induló állomásának a Szekció helyszínének kell lennie, amely várost a későbbiekben részletezett, az ingyenes utazásra feljogosító igazolvány is tartalmazza. Az induló állomás bárhol lehet Magyarország területén belül.

Az utazásra jogosultak a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi, közszolgáltatásban közlekedő, menetrend szerinti járatain, 2. kocsiosztályon menetdíj megfizetése nélkül utazhatnak a 36. OTDK helyszíneire/helyszíneiről. Az odautazást legkorábban a rendezvény kezdetét megelőző nap 0:00-kor lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő nap 24:00-ig be kell fejezni. A feláras vonatokra az InterCity pót- és helyjegyet, a helyjegyet, vagy az InterCity pótjegyet meg kell vásárolni, valamint ha valaki 1. kocsiosztályon kíván utazni, a kocsiosztály-különbözet díját ki kell fizetni.

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, legyen szíves kitölteni az alábbi űrlapot 2023. március 22-ig.

Az űrlapot kitöltő személyek számára az OTDT Titkársága egyedi azonosító sorszámmal ellátott igazolást állít ki, melyet a Szekció szervezői valamennyi érintett számára továbbítanak a konferencia időpontját megelőzően. A konferenciára történő utazás során a jogosult személy a számára kiállított igazolást köteles magánál tartani, és azt az igazolásban feltüntetett,  hatóság vagy közintézmény által kiadott, az utas személyazonosítására alkalmas arcképes, sorszámozott igazolvánnyal (azaz Személyi igazolvány, Útlevél, Diákigazolvány, Jogosítvány) egyidejűleg a közlekedési szolgáltatók munkatársainak kérésére papíralapon vagy telefon képernyőjén megnyitva felmutatni.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Igénybevevő neve * 
Személyazonosításra alkalmas igazolvány típusa * 
Személyazonosításra alkalmas igazolvány típusa * 
Személyazonosításra alkalmas igazolvány száma  
Igénybevevő e-mail címe * 
Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. *